COVID-19 mededeling

COVID-19 mededeling

Beste crossers, bezoekers, Leden, partners, vrijwilligers en sponsors,

Door het Coronavirus en de daarbij horende regels zal van cross seizoen dit jaar niet veel overblijven. Omdat er tot 1 september geen evenementen mogen worden gehouden zal onze nachtcross op 1 en 2 augustus ook komen te vervallen. De mogelijkheid om in september nog een weekend te organiseren hebben we als bestuur afgeblazen omdat het te twijfelachtig is of het dan wel mag en als het wel zou mogen hoeveel personen er dan toegelaten mogen worden, is de 1,5 meter regel nog, komen er voldoende bezoekers, etc. etc.

Ook het NK van 15 augustus komt te vervallen, wij gaan ervan uit dat we deze in 2021 wel mogen organiseren Kessel. Maar hier zijn we ook afhankelijk van ACC Zuid en de Sonak.

Dat betekent dat we al onze energie gaan inzetten voor seizoen 2021. Het Nachtcross weekend staat nu gepland op 7-8 augustus 2021 (onder voorbehoud).

We wensen dat iedereen zonder problemen en vooral gezond door deze periode heen zal komen en we zien ons hopelijk weer als de rust is weder gekeerd.

Met vriendelijke groet,
Bestuur ACC The Blue Birds

Over ons

Auto Cross Club The Blue Birds is opgericht in 1980. ACC The Blue Birds is aangesloten bij de A.S.U.Z. en heeft de organisatie in handen van de autocrossen in Kessel. In de afgelopen 35 jaar is ACC The Blue Birds uitgegroeid tot een toonaangevende vereniging op het gebied van de autocross in de regio Oost-Brabant en Noord- en Midden-Limburg.