Paascross 2023 afgelast!

De Paascross Kessel 2023 aanstaande zondag 9 april is helaas AFGELAST.

Jubilarissen 2023

Jubilarissen 2023

Tijdens de jaarvergadering afgelopen vrijdag mochten we maar liefst 9 jubilarissen in het zonnetje zetten. De Jubilarissen kregen allen een eigen persoonlijke jas van ACC The Blue Birds. De 35 jarige jubilarissen ontvingen daarnaast een zilveren speldje en de 40 jarige jubilarissen werden benoemd tot erelid van de club.

We feliciteren van harte:

- Bandi Peters, Edwin van Roosendaal en Loek van Sebillen met hun 25 jarig jubileum.
- Jack Manders en Robert vervoort met hun 35 jarig jubileum.
- Ger Janssen, Peter Timmermans, Laurens Severins en Jac van de Beuken met hun 40 jarig jubileum.

Huisregels en aanvullend reglement rennerskwartier

Huisregels en aanvullend reglement rennerskwartier

Aanvullend reglement rennerskwartier geldend voor de Nachtcross Kessel 2022.

  • Routebeschrijving: Om de doorstroming van voertuigen op- en van het rennerskwartier goed te laten verlopen, hebben wij een aantal extra regels opgesteld:
    - Zaterdag is de aanrijroute en vertrekroute ALLEEN via de Heikampweg.
    - Zondag is de aanrijroute ALLEEN via de Heikampweg, en de vertrekroute tot 11.00 uur ALLEEN via de Keizersbaan.
  • Parkeren van auto's en fietsen op de Keizersbaan is NIET toegestaan i.v.m. de veiligheid en het calamiteitenplan. Dat geldt uiteraard voor zaterdag EN zondag! Parkeren kan op het parkeerterrein aan de Heikampweg. Fietsers gebruiken de entree aan de keizersbaan en plaatsen de fietsen in daarvoor bestemde fietsenstalling.
  • Gelieve zo min mogelijk ruimte op het rennerskwartier in beslag te nemen. Volg de borden en de aanwijzingen van het personeel en de organisatie ten alle tijden op! 
  • Probeer zo veel mogelijk rust te houden in het rennerskwartier om geluidsoverlast te beperken. Het is niet toegestaan om eigen geluidsinstallaties te gebruiken of muziek af te spelen in het rennerskwartier. Na 23.00 uur zijn geen aggregaten of andere motorgeluiden meer toegestaan! 
  • Het is niet toegestaan om algemene verboden middelen, maskers, (namaak) wapens, drugs, glaswerk of andere gevaarlijke voorwerpen bij zich te hebben. Handel in en/of het gebruik van (soft en/of hard) drugs is ten strengste verboden. Ook het meenemen van eigen drank naar de feesttent is niet toegestaan. Bij overtreding wordt de politie gealarmeerd. 
  • Iedere bezoeker kan bij het betreden van het evenement worden gecontroleerd door een veiligheidsmedewerker. Het volledig weigeren van de controle heeft tot gevolg dat de toegang zal worden geweigerd, zonder teruggaaf van entreegelden. De organisatie behoudt zich het recht personen te weigeren, dan wel te verwijderen van het evenemententerrein.  

Wij danken jullie alvast hartelijk voor de medewerking. Laten we er samen een geweldig weekend van maken.

We wensen iedereen veel succes en plezier toe!

Paascross in Kessel gaat door!

Paascross in Kessel gaat door!

We mogen eindelijk weer! De paascross in Kessel gaat door op zondag 17 april 2022 op het vertrouwde terrein aan de Keizersbaan.

COVID-19 mededeling

COVID-19 mededeling

Door het Coronavirus en de daarbij horende regels zal van cross seizoen dit jaar niet veel overblijven, omdat er tot 1 september geen evenementen mogen worden gehouden zal onze nachtcross op 1 en 2 augustus ook komen te vervallen.

Over ons

Auto Cross Club The Blue Birds is opgericht in 1980. ACC The Blue Birds is aangesloten bij de A.S.U.Z. en heeft de organisatie in handen van de autocrossen in Kessel. In de afgelopen 35 jaar is ACC The Blue Birds uitgegroeid tot een toonaangevende vereniging op het gebied van de autocross in de regio Oost-Brabant en Noord- en Midden-Limburg.